Meidän tarjoamamme itseliimautuvat rintateippituotteet on tuotettu ja valmistettu Euroopassa korkealaatuisesta, lääketieteellisestä 3M -teipistä.

Bye Bra

Bye Bra

ByeBra on huippulaadukas hollantilainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 2011. Perustamisen jälkeen ByeBra on saavuttanut suosiota ympäri Eurooppaa. Tuotteitamme on myynnissä sadoissa kaupoissa ja vaateliikkeissä.

ByeBra sisältää neljä paria rintateippiä ja neljä paria nännisuojia, joille takaamme huomaamattoman ja mukavan käyttökokemuksen. ByeBra on 3M:n valmistama tuote. ByeBra sopii täydellisesti juhlapukeutumiseen sekä olkaimettomiin tai avoselkäisiin vaatteisiin. Tuotetta on saatavilla useita eri kokoja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivimman koon.

ByeBra on helppo ja nopea ratkaisu, jolla saat aikaan nopeita muutoksia rintavarustuksessasi ilman kirurgin veistä tai rintaliivejä. Hevosenkengän muotoinen, ohuesta ja joustavasta kalvosta valmistettu rintateippi mahdollistaa nännien noston jopa useilla senteillä. Rintateipin avulla on myös mahdollista korjata epäsymmetrisiä rintoja. Isommille D-F-kupeille löytyy kokoja ByeBra D+ mallistostamme.

 

bye bra

bye bra

Laadukas ByeBra on mielestämme turvallisempi valinta kuin kiinalaiset kopiotuotteet. Halvat kopiotuotteet saattavat aiheuttaa ärsytystä ja punoitusta iholla. ByeBran tuotteiden turvallisuus on testattu ja tuotesertifioitu SGS:n toimesta, joka on todennut tuotteen iholle turvalliseksi ja dermatologisissa testeissä vaarattomaksi käyttää. ByeBra-videolta selviää, miten tuote toimii.