Meidän tarjoamamme itseliimautuvat rintateippituotteet on tuotettu ja valmistettu Euroopassa korkealaatuisesta, lääketieteellisestä 3M -teipistä.

UKK

Ei tietenkään. Tämä tuote on täysin testattu: kemialliset testit – pH:n määrittäminen kuitukankaissa, vapaan ja hydrolysoidun formaldehydin määrittäminen, muovien tunnistaminen, sytoksisuustesti, ihon siedätys. Arvioinnin kohteena oli selvittää mahdollisia kielteisiä vaikutuksia materiaalin joutuessa iholle. Testien tuloksena oli että tuotetta on turvallista käyttää.

rintateippi.com:n rintateippi on tehty termo-polyuretaanista mikä on erittäin elastista, pehmeää ja sopeutuu ruumiin lämpötilaan.

Ennen käyttöä tulee välttää kaikenlaisten voiteiden tai muun kosmetiikan käyttöä. Itse asiassa rintojesi tulee olla täysin kuivat! Vältä suihkua ja kylpyä heti rintateipin asettamisen jälkeen. Vaikka iho näyttää olevan kuiva, jos se ei ole 100% kuiva, teippi ei tartu kunnolla. Samoin käy kun hikoilet.

Kyllä jos sinulla öljyinen tai kostea iho. Jos teippi ei ole tarttunut kunnolla ihoon, se pysyy vähän aikaa kunnes tippuu pois.

Varovasti poista alempi osa paperista, muuten se voi repeytyä.

Kyllä, normaalia ja tavallista. Rintateippi nostaa rintaa kiristäen roikkuvaa ihoa.

Jos käytät rintateippiä, nännisi saattavat kovettua. Ja koska et pidä rintaliivejä, tämä voi olla hiukan sopimatonta. Siksi saat ilmaiseksi nännisuojia jokaisessa pakkauksessa.

Kyllä. Voit pitää niitä jopa saunassa. Ne pitävät täydellisesti.

Valmistaja suosittelee 12 tuntia.

Jos irrotat teipin varovasti, se ei satu. Älä käytä ”nopeaa vetäisyä” tässä. Tämä ei ole laastari. Aloita kulmasta ja hellävaraisesti vedä irti. Se on helppoa. Hitaasti, hellävaraisesti ja varovasti.

Ei voi, se on teknisesti mahdotonta. Käytön jälkeen se ei ole enää liimainen.

Ei, teippi on todella pehmeää materiaalia mitä ei voi nähdä vaatteiden läpi.

Kyllä, rinta palautuu paikoilleen. Mikäli et löydä kysymystäsi, ota yhteyttä customerservice@majawidu.com