Meidän tarjoamamme itseliimautuvat rintateippituotteet on tuotettu ja valmistettu Euroopassa korkealaatuisesta, lääketieteellisestä 3M -teipistä.

3M – korkealaatuiset, itseliimautuvat rintateipit

Rintateippi

Meidän myymämme rintateippituotteet valmistaa Yhdysvaltalainen monialayritys 3M. Kun ostat tuotteesi meiltä, varmistut siitä, että sen on valmistanut maailman suurin ja tunnetuin teippivalmistaja. Toisin kuin epäaidot tuotteet, rintateippi.com:ssa myydyt tuotteet on valmistettu läpinäkyvästä, hypoallergisesta kuin myös vedenkestävästä materiaalista, joka ei ärsytä ihoa.

Yhteistyömme byebra.com:in ja 3M:n kanssa mahdollistaa laadukkaiden rintateippien myynnin laajalla alueella ja aina järkevään hintaan. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että voimme nyt tarjota Sinulle taatusti laadukkaita tuotteita. Markkinoilla on myynnissä useita samankaltaisia tuotteita, joiden laadusta ei ole mitään takeita – me emme ainakaan liimaisi mitään niistä kiinni kehoomme!

Voimmekin hyvällä syyllä kutsua itseämme rintateippien asiantuntijaksi. Mikäli sinulla on kysymyksiä materiaalista, laadusta tai tarvitset apua käytössä, kannattaa tutustua tähän Bye Bra -videoon, lähettää meille sähköpostia tai soittaa meille.

Voit itse päättää, kuinka monta rintateippiä haluat tilata.

Jos haluat vain kokeilla, suosittelemme kolmen rintateippiparin tilaamista – muutoin kannattaa tilata kuusi paria. Päätä itse! Katsomalla videomme näet, kuinka helppoa on asettaa teipit paikoilleen. Tuotteet näet listattuna sivuston alapuolella!