Meidän tarjoamamme itseliimautuvat rintateippituotteet on tuotettu ja valmistettu Euroopassa korkealaatuisesta, lääketieteellisestä 3M -teipistä.

Rintateippi

Tarjoamamme itseliimautuva rintateippi on tunnetun yhdysvaltalaisen monialayritys 3M:n valmistama laadukas, ihoa ärsyttämätön tuote. Rintateippi.comin rintateipit ovat hypoallergisia, läpinäkyviä ja vedenkestäviä toisin kuin halvat kiinalaiset tuotekopiot.
Verkkokauppamme tarjoaa korkealaatuisia rintateippejä ja oheistuotteita. Irtaudumme Kiinassa tehdyistä tuotteista ja teemme tuotteemme yhteistyössä 3M:n kanssa. Katso ohessa oleva video nähdäksesi kuinka kätevästi teippimme toimivat, jonka jälkeen voit päättää, kuinka monta rintateippiä haluat tilata. Jos haluat ensin kokeilla tuotteiden soveltuvuutta, suosittelemme kolmen rintateippiparin tilaamista – muutoin kannattaa tilata kuuden parin erä. Katsomalla esillä olevat videot näet, kuinka helppoa teipit on laittaa paikoilleen. Näet kaikki tuotteemme listattuna sivuston alaosassa.

ByeBra in ja 3M:n yhtestyö mahdollistaa laadukkaiden rintateippien laajan jakelun ja edulliseen hintaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota tätä laatutuotetta myös Suomessa. Markkinoilla on tarjolla useita samankaltaisia tuotteita, joiden laadusta ei ole selviä takeita. Olisimme varovaisia liimatessa kiinalaisia kopiotuotteita ihollemme! Emme suosittele rintateippikopioita kenellekään!

Voimme kutsua itseämme hyvällä syyllä rintateippien asiantuntijaksi. Mikäli teillä on kysymyksiä rintateippien materiaalista, laadusta tai tarvitset neuvontaa tuotteiden käytössä, voit tutustua oheiseen Bye Bra-videoon, ottaa yhteyttä sähköpostilla tai soittaa meille.

 

 

Breast Lift-rintateippi on tehty läpinäkyvästä, vedenpitävästä ja hypoallergisesta teippiaineesta, joka tekee niistä markkinoilla olevia muita rintateippejä paremmat. Bye Bra rintateippi laitetaan rinnan päälle, jossa se kiristää löysää ihoa ja nostaa nänniä korkeammalle, saaden sinut näyttämään nuorekkaalta. Unohdat teippien olemassaolon muutaman minuutin käytön jälkeen – ne ovat niin mukavat! Rintateippi koostuu ohuesta hevosenkengän muotoisesta, joustavasta, itseliimautuvasta kalvosta. Rintateippi on nopea ratkaisu
korostamaan naisen rintoja ilman rintaliivejä tai kirurgin käsittelyä. Sen avulla nostat nännin paikkaa muutaman senttimetrin. Se sopii käytettäväksi myös silloin, jos nännit ovat eri tasossa, jolloin rintateippi saa nännit näyttämään symmetrisiltä. Rintateippi antaa tukea roikkuville rinnoille saaden ne näyttämään ja tuntumaan luonnollisen hyviltä. Rinnat pystyvät liikkumaan vapaasti vaatteiden alla, eikä sinun tarvitse huolehtia olkaimista sillä Bye Bra-rintateippi antaa sinulle varman hyvänolon tunteen! Se sopii käytettäväski hyvin mekkojen, uimapukujen, selättömien ja olkaimettomien vaatteiden kanssa.